top of page

Diesna Loomans

Maak kennis met Diesna LoomansJouw Dagelijkse Dosis Humor en Herkenning. Diesna is een content creator van 39 jaar, verloofd en moeder van twee kinderen: een dochter van 14 en een zoontje van 6. Op haar kanalen - Instagram, TikTok en YouTube - deelt ze de kleurrijke chaos van haar leven, met een focus op humor, herkenning, interieur, DIY en moederschap.

Met een flinke dosis zelfspot en een ontwapenende eerlijkheid neemt Diesna haar volgers mee door de dagelijkse sleur van het gezinsleven. Of het nu gaat om het omtoveren van een saaie hoek in huis tot een stijlvol paradijs, het delen van hilarische momenten uit het moederschap, of het creëren van de leukste DIY-projecten, Diesna weet altijd een lach op je gezicht te toveren.

 

Wil je samenwerken met Diesna? Neem dan contact op via diesna@shinersagency.nl

Diesna Loomans shiners.png

Doelgroep: Nederlandse vrouwen tussen de 30 en 45 jaar die zich maar al te goed herkennen in haar verhalen. Diesna is hun partner-in-crime, die precies begrijpt wat het betekent om te jongleren tussen werk, gezin en persoonlijke projecten - altijd met een flinke scheut humor en herkenning.

@DiesnaLoomans

67,5 K volgers 

@DiesnaLoomans

45 k Volgers

53 K Abonnees

diesn web.png

Content creatie

Diesna is ook beschikbaar is voor het creëren van content voor merkkanalen en evenementen. De leukste Instagram Reels en TikTok-video's laten maken? Dat kan met het Shiners-team onder leiding van Diesna. Met haar unieke mix van humor, herkenbaarheid en stijl brengt ze elk project tot leven.

Lets collab! 

@DiesnaLoomans

67,5 K volgers 

@DiesnaLoomans

45 k Volgers

53 K Abonnees

bottom of page